top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraMajk

Jedno mrazivé odpoledne

Zdravím vás všechny na mém blogu. Chtěl bych se s vámi podělit o zážitky a poznatky z jedné neděle.


Celý náš "Comando Tým" jsme vymysleli další akci. Tentokrát jsme si smysleli nafotit a z mé strany natočit Indiánku a s velkýma severskýma pejskama. Tradičně jsme se všichni potkali v kadeřnictví na dobrou kávu a první dojmy. Samozřejmě jsme se psychicky připravovali na to, že venku není zrovna vlídné počasí. Nicméně všichni byli nastartovaní a plní adrenalinu. Věděli jsme, že vše dobře dopadne.


Vyrazili jsme na místo a porozhlédli se kolem. Přijela Zdenička se svými pejsky. Teď už jsme nemohli ztrácet čas a museli začít fotit / natáčet. Foukal silný vítr a museli jsme jednat.


Poté co jsme začali s focením/natáčením jsme zjistili, že pejskům se sem tam prostě nechce sedět a hledět na místě :) ... Každý měl svou hlavu a tak nám různě lezli ze záběru, vzpírali se apod :) ... Musím říct, že to bylo velice vtipné. Dlouho jsem se nenasmál :)...


Každopádně, každý odvedl naprosto skvělou práci a jsem vděčný za to, že jsem potkal tak skvělé lidi se stejným nadšením.




43 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Vítám vás všechny na mém blogu

Zdravím všechny návštěvníky stránek planetmajk.com Zde na tomto blogu najdete různé články z terénu. Budu se snažit sledovat i novinky v oblasti natáčení, dronů a všeho co by Vás mohlo zajímat.

bottom of page